Of bel ons op 06 39 11 65 03
Schrijf je vandaag nog in

Klanten vertellen

Een greep uit de reviews

De bijlessen bij Victoria studiecentrum hebben mij geholpen mijn examen te halen. Ik heb mijn hele examenjaar bijles gehad en door de bijlessen een voldoende gehaald op mijn examen voor beide vakken waarvoor ik bijles volgde!

Tessa

Tessa

Het contact verloopt echt geweldig, vanaf het moment dat de telefoon voor het eerst opgenomen wordt tot dit moment nu mijn dochter een jaar bijles heeft. Onderlinge communicatie loopt bij jullie goed, afspraken worden nagekomen en er wordt altijd teruggebeld. Fijn is dat jullie mijn dochter echt kennen. Ze komt hierdoor heel erg graag. Bedankt hiervoor.

Moeder vmbo-t'er

Jordy was erg bang voor zijn Cito omdat er toch veel druk op ligt. Naast het oefenen van de moeilijke onderdelen hebben jullie hem ook meer zelfvertrouwen gegeven. De omgeving en sfeer is zeer prettig. Hij is met een gerust gevoel naar school gegaan en heeft een prachtig resultaat behaald. Bedankt!

Moeder van Jordy

Als topsporter is het niet altijd gemakkelijk om je vele trainingen te combineren met een opleiding, HAVO-5. Het feit leerling te mogen zijn op het SCALA-College, LOOT klas, was al een big help.
Echter het vak wiskunde had gewoonweg wat extra aandacht nodig. Drie jaar geleden vonden wij bij “Victoria Studiecentrum” voor Daan de juiste plek ter ondersteuning.

Bij de intake werd helder aangegeven wat de mogelijkheden waren en vanaf het eerste moment was de flexibiliteit richting de volle agenda van een topsporter daar.
Het feit dat de bijlessen worden verzorgd door jonge mensen die weten hoe de huidige student studeert is fantastisch. Immers zij spreken dezelfde “taal”.

Na elke les kregen wij een kleine update hoe het in de les was gegaan en hoe de voorbereiding was geweest voorafgaand aan de les.
Mariska is voor Daan een ondersteunende factor geweest en hem niet alleen zelfvertrouwen gegeven met betrekking tot wiskunde, maar ook knelpunten boven water kunnen krijgen.
Vooral in het examenjaar hebben zij samen flinke stappen gezet! Daarnaast heeft “Victoria Studiecentrum” het administratief goed voor elkaar en worden de lessen gegeven op een centrale, mooie, locatie.

Niet alleen Daan heeft het als zeer positief ervaren, maar het gaf ons als team om Daan heen ook veel rust dat het met wiskunde wel goed kwam.
Het telefoontje van Bianca van tijd tot tijd is door ons ook altijd bijzonder gewaardeerd. Zo ook gisteren om ons te feliciteren met Daan zijn diploma met een mooi cijfer op zijn cijferlijst voor wiskunde.

Wij kunnen iedereen het advies geven eens langs te gaan bij “Victoria Studiecentrum” en het een kans te geven. Zij een kans …je kind een kans!

“Team Spruit”

Together we can!