Of bel ons op 06 39 11 65 03
Schrijf je vandaag nog in

Middelbare school – huiswerkbegeleiding

Uiteraard wilt u dat uw leerlingen zo goed mogelijk begeleid worden binnen de school. Hier hoort goede ondersteuning bij op het gebied van huiswerk maken. Voor veel leerlingen is het plannen, maken en controleren van huiswerk een lastige taak. Speciaal om deze reden biedt Victoria studiecentrum huiswerkbegeleiding aan voor scholen.

Hoe ziet huiswerkbegeleiding eruit?

De leerlingen die interesse hebben in dit programma, volgen drie tot vijf middagen per week huiswerkbegeleiding. Hier kunnen deze leerlingen in alle rust hun huiswerk maken. Onze docenten zorgen voor een prettige sfeer en begeleiden de leerlingen bij het plannen, maken en controleren van huiswerk.

Waarom zouden we dit als school niet zelf organiseren?

Het organiseren van huiswerkbegeleiding op school is niet altijd gemakkelijk. Zo moet er bijgehouden worden welke leerlingen aanwezig zijn, de voortgang moet worden gemeten en goede docenten moeten worden ingezet om het geheel tot een stimulerende omgeving te maken. Bestaande docenten hebben vaak een hoge werkdruk en geen tijd om huiswerkbegeleiding naast hun reguliere uren op te pakken.

Victoria studiecentrum biedt (indien gewenst) het uit handen nemen van de administratie en communicatie die bij de huiswerkbegeleiding hoort. Zo werkt ons online programma erg goed als controleermiddel of de leerling aanwezig is geweest en kan (ook via dit programma) informatie worden verzonden naar de ouders over de voortgang. Deze informatie wordt uiteraard ook openbaar gemaakt naar de school om zo voor meer onderling begrip te zorgen tussen de ouders en de school.

Wat zijn de kosten?

Ieder traject is een maatproject. Dit betekent dat Victoria studiecentrum, afhankelijk van de vraag, een traject op maat maakt. Neem contact op voor de mogelijkheden.